Bli av med de cigaretterna och börja ett hälsosammare liv!


Du kan upptäcka att sluta röka är en stor utmaning i ditt liv. Det finns ingen säker väg som fungerar för en enda person. Du måste undersöka och prova olika metoder för att hitta vad som fungerar för dig och din missbruk. Om du använder råd nedan kommer det att vara lättare att sluta röka en gång för alla.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Personal Plan

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar rökning. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Älskade Ones

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster som hjälper till att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att sluta.

När folk säger att det är svårt att sluta röka, ljuger de inte. Vad som fungerar för en person, många arbetar inte för en annan. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Du kan hitta framgång när du använder en kombination av tips som de i artikeln ovan, tillsammans med någon motivation och support. Du kommer att bli förvånad över din framgång med dessa metoder på plats!Source link