Bli av med de cigaretterna och börja ett hälsosammare liv!


Även de mest bestämda personerna finner det skrämmande att sluta röka. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Dessa förslag hjälper dig att bestämma det bästa sättet att bryta förbindelserna med cigarettberoende.

Att utveckla en ärlig lista över rökföreningarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Dina ansträngningar kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Se till att du tar processen en dag då. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Sluta röka dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta bra.

Stay Committed

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en lång process.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Även om du vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan det vara bra att tänka på positiva förändringar.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan verka hård. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Det är uppenbart att sluta röka behöver inte vara omöjligt eller skrämmande. Det är möjligt att sluta med förtroende och beslutsamhet. Börja din strävan genom att använda de tips som anges ovan i din dagliga rutin idag. Underskatta aldrig vikten av beslutsamhet!Source link