Bli av med de cigaretterna och börja ett hälsosammare liv!


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

Var lätt när du slutar röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Tänk inte ens på framtiden. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Älskade

TIPS! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

10 minuter

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många rökare har svårt att sluta, för att de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Din hälsa kommer att förbättras dramatiskt när du slutar röka. Du behöver inte känna ånger om du går för det och slutar idag.Source link