Bli av med dessa cigaretter och börja ett hälsosammare liv!


Många människor kämpar verkligen för att sluta röka. Ingen metod fungerar för alla. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Användning av denna information kan göra det enkelt och framgångsrikt.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! Sluta röka gradvis. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Att försöka sluta röka är inte lätt, och det finns ingen magisk botemedel som kommer att fungera för alla rökare. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! Framgång kan hittas genom att hitta rätt tips och tekniker som de du har läst här, tillsammans med bra motivation och ett bra supportsystem. Du kommer att bli förvånad över din framgång med dessa metoder på plats!Source link