Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Medan många rökare vill sluta känner de ofta att de inte har den styrka eller resurser som krävs för att ge upp cigaretter. Informationen och strategierna i den här guiden hjälper dig att ta de första stegen du behöver ta och du kan börja jobba med att vara rökfri.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Försök med strategier som medicinering, behandling eller en plåster. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och hela korn.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom samtidigt som du bryter den faktiska vanan att röka.

Minska antalet cigaretter som du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

TIPS! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara quitter! De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ange ett slutdatum och återgå till spår. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Om du röker i ditt bostadsområde, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Skriv in listan där du kommer att se den regelbundet. Detta kan ge dig hjälp att hålla motivet när du känner dig svag.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Det är få saker som är hårdare än att sluta röka. Att lyckas med att sluta vana att röka kan tyckas omöjligt, det behöver inte vara. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Det kommer också att vara till hjälp att lära dig allt du kan om det och använda det rådet för att hjälpa dig. Med hjälp av råd från den artikel du just har läst kommer du på vägen att bli rökfri.