Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Rökning kan få stor inverkan på kvaliteten på ditt livs kvalitet. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas gör något annat.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera ditt system och undvika onödig viktökning.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Om du inte antar en positiv, optimistisk syn och en vilja att uthärda, kommer du att ha svårt att döma din vana.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att avsluta är svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Nikotin-ersättningsprodukter

Nikotinbytesprodukter är ett bra alternativ. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

TIPS! Inse att du kommer att uppleva tider av stress, så gör en specifik plan för att motverka detta. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. detta är ett vanligt svar hos dem som röker regelbundet.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig friskare.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Om du alltid hade en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Att dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

TIPS! Alltid säga, "Nej!" Till ens en puff. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att vara bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Håll alltid en positiv attityd när du försöker sluta röka. De flesta slutade flera gånger innan de slutade med framgång. Allt du behöver göra är att identifiera den del där din plan slutade fungera, lappa det här "hålet" och försök igen. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan ha en lättare tid att övervinna de rätta hanteringsmekanismerna i framtiden.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en gåva till dig själv. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig motivation och hjälp med motivation.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, behöver du ringa någon till sitt stöd. Personen kan vara en vän, familjemedlem eller ens medarbetare. Se bara till att det är någon som lyssnar på dina känslor och svarar ärligt. Diskussionen kommer att avleda din uppmärksamhet från ditt begär, så att den kan avta, och du kommer att få den extra fördelen att bli påminnad om att du inte försöker klara av att övervinna din missbruk helt på egen hand.

TIPS! Varje gång du vill röka en cigarett, försök lite andning. Om du tar djupa andetag kommer du också att kunna komma ihåg dina skäl att sluta.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper människor att sluta på många sätt. För en sak, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rörelsens rörelser. Att använda denna typ av regelbunden bas kan hjälpa till att minska viktminskningen. Näringsämnena i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Att sluta röka är svårt, men det är värt det eftersom det kan dramatiskt öka kvaliteten på din hälsa, sociala liv och fysiska utseende. Ovanstående råd bör ge dig möjlighet att fatta kloka beslut på din resa för att sluta röka. En av de viktigaste fördelarna med att sluta röka är ett nytt förtroende du kommer att utveckla i din förmåga att övervinna oddsen. Välj några och börja idag!

Vissa människor är beroende av känslan av att ha en cigarett i munnen. Om du är en av dessa människor, sätt något annat i din mun när du känner dig villig att röka. Många människor föreslår gummi eller hårda godis att göra detta. En elektronisk cigarett har hjälpt många andra att övervinna nikotinberoende.