Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Avsluta sker genom beslutsamhet och positiv inställning, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Följ dessa strategier, och sluta blir enkelt.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och triumfer att sluta.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Träning är också en bra stressavlastare.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, hålla en tidskrift eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, chattar med en vän eller spelar ett spel som är nytt för dig.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första gången de försöker. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du glider upp, bestämmer du om ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta. Att stoppa helt är det bästa sättet att starta din resa. Stanna bara helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp.

De första dagarna kommer säkert att vara det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. När de första dagarna har gått, kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer detta att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång vid någon tidpunkt i en framtida ansträngning på vägen.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många ser inte själva göra det. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link