Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Det finns ingen säker väg som fungerar för en enda person. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Försök med de råd som anges nedan, och du kanske tycker att sluta röka är lättare än vad du trodde.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Kom upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på din lista inte eliminerar önskan att röka.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna minskar dina begär.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Bli inte avskräckt om du misslyckas. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan ha en lättare tid att övervinna samma hinder om det uppstår igen.

Att bli av med något som kan påminna dig om att röka är bra för alla som försöker sparka vanan. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. För att bli av med rökningstanken, se till att du kläder och hus rengörs noggrant. Att göra detta kommer att förhindra saker som påminner dig om att röka från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

När folk säger att det är svårt att sluta röka, ljuger de inte. Vad som fungerar för en person, många arbetar inte för en annan. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Genom att använda tipsen från den här artikeln kommer du att lyckas. Du kan bli förvånad över hur snabbt du går vidare mot att sluta helt och hållet.Source link