Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Läs vidare för att hjälpa dig sluta röka en gång för alla. Följande artikel innehåller metoder du kan använda för att sluta röka.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

10 minuter

TIPS! Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana.

Du bör försöka fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du inte kan sluta med kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Gör inte allt detta själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

TIPS! Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. En massa människor som röker används för att röka en cigarett när de blir stressade. Om du har en reservplan av tillgängliga alternativ, kommer du att vara mindre benägna att tända. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

Passar och ha det kul! Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Att få regelbunden träning kan också hjälpa dig att undvika den äldre komplikationen av viktökning. Övning kommer också att ge dig en subtil rusning via naturliga endorfiner.

Rökning används ofta som hjälp för att komma igenom stressiga händelser. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. Tänk på yoga eller meditation eftersom det kommer att minska din stress bättre än att röka gör.

Tips! Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Det har gjorts många framsteg när det gäller hur man slutar röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka, och dessa sträcker sig från vissa läkemedel som hjälper till att dra tillbaka till nikotinbytebehandlingar. Konsultera din läkare och se om de kan peka dig i riktning mot en produkt som kan hjälpa dig att sparka vanan för alltid.

Ge aldrig upp när du försöker sluta röka. Majoriteten av människor som slutade med framgång gör det inte vid första försöket. Om du upplever ett återfall, bestäm varför nedslaget inträffade och förnya ditt åtagande att sluta en gång till.

Nikotinersättningsterapi kan hjälpa dig att hålla dig upprörd när du slutar röka. Du kan minimera eller till och med undvika ditt uttag med användning av nikotingummi, fläckar eller pastiller, vilket ger dig fönstret möjlighet att lägga ner cigaretter för gott. När du väl har gett cigaretterna för gott, kan du börja avvänja dig själv från nikotin helt.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. De tips du har läst i den här artikeln bör hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link