Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Även om det har bevisats gång på gång att nikotin är fruktansvärt för hälsan, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om detta gäller dig, kan du läsa tipsen som ges här kan hjälpa dig att skaka av denna ohälsosamma vana. Sätt dem på jobbet för att hjälpa dig att sparka vanan.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, fundera på att gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Sluta röka ett steg i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Engagemang är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

Secondhand Smoking

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Avsluta kommer att göra både dig och dig som älskar dig friskare.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en ständig påminnelse om de cigaretter du njöt av.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Även de människor som är mest beredda att sluta har en riktigt svår tid att lyckas först. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Vad du lär dig av ett misslyckande kan hjälpa dig att undvika en annan.

Följ dessa förslag för att sparka cigaretter ur ditt liv. Du förtjänar att leva ett liv utan cigarettrökning. Ge dig själv chansen att sluta röka och få detta smutsiga och dödliga hot ut ur ditt liv. Du kommer att belöna dig själv med ett hälsosammare, längre liv, för att inte tala om de pengar du ska spara när du slutar röka.Source link