Bli en Nonsmoker efter att ha läst dessa tips!


Vissa människor tror att sluta bara bortskaffar sina rökningsåtgärder och använder viljestyrka för att bekämpa vanan. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det verkligen inte vara så svårt. Följande artikel kommer att presentera några väldigt hjälpsamma tekniker och de olika hjälpmedel som finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Kallt Turkiet

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta ett stöd grupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli svårare.

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Supportgrupper kan hittas på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det för att så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen av en.

Sluta röka

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Sluta röka dagligen. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Trots det faktum att du kanske behöver en rök år och år efter att du har slutat, bör tipsen i den här artikeln sluta lite lättare och öka dina chanser att lyckas med det.Source link