Bli en rökare och återkräva din hälsa


Rökning kan negativt påverka ditt liv. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan omvända de negativa effekterna om du slutar.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation och bli frustrerad eller irriterad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du gör det Tänk inte på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med en läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser för att sluta att du inte gör det.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage , eller ansträngande övning under höga begär. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, spela spel eller läsa en bok.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Ta inte den kalla kalkonvägen.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Detta kommer att öka din chans att lyckas sluta röka.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta röka. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara att sluta och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Om du rökning hemma, städa din plats noga, när du slutar röka. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

TIPS! Om du önskar att röken smälter din lösen, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Håll dig borta från platser eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

48 timmar

De första dagarna av sluta är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När 48 timmar har passerat kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

Nu är det dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. se till att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Du kan ha använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om detta är sant måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Utöva frisläppande endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera alla som är nära dina nära och kära som du försöker sluta cigaretter för gott. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Om du befinner dig kämpar för att hålla dig på rätt spår kan du få din lista ut och använda den för att motivera dig själv. [19659004] TIPS! För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage.

Många människor som försöker sluta röka bär hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter är ett annat populärt val för den verkliga affären.

Sluta röka

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj ett tips som resonerar med dig och experimentera med att använda det direkt.

TIPS! Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link