Bli en rökare och återkräva din hälsa


Din familj har bett att du ska sluta röka. Din läkare berättar förmodligen dig också. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge rabatt framför dig om du slutar röka. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och inte någonsin se tillbaka.

Att lägga ner något på skrivbordet hjälper dig att se det tydligare. Detta kan hjälpa till att motivera dig att stanna på kursen, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Kan hypnos fungera för dig? Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare att sluta.

Sluta röka

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det här kan vara den lilla knäcken du behöver sluta röka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en riktig utmaning, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp nikotin är en långsam process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Tala med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Behandla dig själv

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak, du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta håller dig incitamentet och slutar tycka omedelbart viktigt.

För att sluta röka mer tolerabelt, bara ta ett steg åt gången. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera dagslivet.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i stresssteg för att lugna sig själv. Om du är en person som gör det, måste du utforska andra alternativ för att hantera stress när det händer.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Alla dina bekanta vet att du har bestämt dig för att sluta. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp eller försöka kognitiv beteendeterapi som hjälper dig att sluta.

Djupdreatning

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel att undvika cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Prova djupa andningstekniker om du vill röka. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning kommer du att märka skillnaden! När du stärker din kropp genom träning, kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

Du har resurser, enheten och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stödde dig genom försök och triumfer i slutprocessen!

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att vinna vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link