Bli en rökare och återkräva din hälsa


De flesta människor förlorar motivation innan de verkligen försöker sluta röka. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill ha att försöka sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Älskade Ones

När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa utan också dina älskade . Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

TIPS! Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra så. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullföljer beslutet att sluta röka.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Ge ditt hem en ny start också genom att rensa rökig lukt. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör gardiner och gardiner genom tvätten. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelse.

Tips! Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i onlinemiljö. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningar som följer med att röken upphör.

Planera hur du lyckas hantera stress. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av den här farliga vanan. Hälsostatistiken indikerar tydligt ett stort antal dödsfall som direkt hänför sig till rökningssigaretter. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Tips! Några rökare tycker att det är en bra start att rita på att röka. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation att hålla kursen. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link