Bli en rökare och återkräva din hälsa


Rökning har visat sig vara en farlig vana, men människor över hela världen tycker fortfarande att det är en svår vana att lämna sig. Om detta gäller dig kan informationen som presenteras här vara till nytta. Använd några idéer som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Låt dina nära och vän veta, att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Kraven kan vara överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Genom att implementera dessa tips och tricks får du en underbar start på din rökningstoppande kampanj. Du förtjänar frihet från nikotin och tobak. Ge dig själv chansen att sluta röka och få detta smutsiga och dödliga hot ut ur ditt liv. Du kommer att belöna dig själv med ett hälsosammare, längre liv, för att inte tala om de pengar du ska spara när du slutar röka.Source link