Bli en rökare och återkräva din hälsa


Många människor kommer att erkänna att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns inget sätt som fungerar för alla. Du kanske måste göra lite forskning på olika sätt att sluta för att hitta de tekniker som fungerar för dig. Du kanske tycker att det är lättare än du trodde när du följer följande taktik och tips är.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att du hittar vad dina bästa alternativ är. Att skapa din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål och tidshorisont när du är redo.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta röka som du inte hade.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta är en process.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stöd för dig. Detta ökar din chans att lyckas sluta röka.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Hitta support via onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser som är särskilt avsedda för att ge stöd till personer med deras önskan om att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra olika avslutningsmetoder med andra.

Håll dig borta från de slags platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Det finns inte en enda botemedel som fungerar för varje rökare, vilket gör att det blir lite svårare än du vill. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. Du kan hitta framgång när du använder en kombination av tips som de i artikeln ovan, tillsammans med någon motivation och support. Ge dem ett försök och du kan bli positivt överraskad.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med den här artikeln.Source link