Bli en rökare och återkräva din hälsa


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på din livskvalitet. Det påverkar hur du ser ut, fläckar dina tänder och gör dina kläder luktar. Dessutom kan det få allvarliga konsekvenser för din hälsa. Men sluta röka kan förändra alla dessa effekter. Om du behöver hjälp med att sluta, kommer följande tips att komma igång.

Supportgrupp

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att se negativen av att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Rökningstopp är en av de få gånger i ditt liv som det är bäst att vara quitter! De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Rökvanor

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Att sparka rökning är vanligtvis en lätt uppgift, men det kommer att vara väl värt det på flera sätt än man kan tänka sig. Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Varför inte prova några av dessa tips idag?Source link