Bli en rökare och återkräva din hälsa


Att sluta röka är ingen lätt uppgift, även för den järnvilja. Även människor som verkligen är motiverade att sluta åberopa fortfarande rökning till viss del. Om du hoppas kunna kasta bort dina cigaretter permanent, kommer rådet i den här artikeln att komma igång.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Det kan få cigaretter att verka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Försök inte sluta röka utan stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill ändra.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chansar för framgång.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan påverka hälsan hos alla som står i kontakt med den.

Det kraftfulla rådet ovan visar att du kan möta sluta utan rädsla och öka din chans att lyckas. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Du kommer att bli förvånad över vad du ska uppnå, och hur stark du är.Source link