Bli en rökare och återkräva din hälsa


Motivation är nyckelfaktorn för att äntligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. Fördelarna som kommer att uppstå när du slutar är enorma. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du delar den här informationen med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Överväg nikotinersättningsterapi. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan göra det lättare att sluta.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Anledningen till att du slutar kommer att vara en bra motivation för att du ska förbli rökfri.

Avsluta så många gånger du behöver. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Observera några godsaker som du kommer att låta dig ha när du har slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

Planera för hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Har många idéer, om din första idé inte hjälper.

Under de första veckorna av ditt slutförfarande, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

TIPS! Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Påminn dig om de dyster konsekvenserna som rökning har på din hälsa. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Det finns inget behov av att du är en av dessa statistiker.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Alla har samma möjlighet att ge sig upp i rösten, även de som är mycket välorganiserad och intensivt motiverad. Identifiera de faktorer som leder till ditt återfall och lär dig av det. Du kan triumfera i ditt nästa försök att sluta röka.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även under dina svåraste tider, för att sluta röka. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.

Tips! Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat.Source link