Bli en rökare och återkräva din hälsa


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Har du någonsin hört en rökare glädja sig över hur glada de känner när de röker cigaretter? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och dra nytta av deras råd.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver för att hålla dig på rätt håll med att sluta planera.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka ditt system och undvika onödig viktökning i spåren.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Nikotinutbyte

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinutbyte. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med krävningarna. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

De flesta människor kommer inte att lyckas när de sparkar sina nikotinvanor. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Planera för hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare blir vana vid rökning när de känner sig stressade. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Rökning kan vara den sak du gör i stressstunder. Om du har gjort det kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar att sätta på sig sin hälsa. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet av vad quitting innebär. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Använd dessa idéer och anta hälsosamma vanor.Source link