Bli en rökning och återkräva din hälsa


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare berättar förmodligen att du slutar vid varje möte. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför har inte fler människor slutat än? Tiden har kommit, så fortsätt läsa för att hitta tips som gör att du slutar och aldrig ser tillbaka.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Hälsosam kost

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Sluta röka

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Ofta misslyckas det med att sluta röka eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när begären ställs in. Du kan stärka din lösning genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt att du slutar.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa de människor i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link