Bli en rökning och återkräva din hälsa


Trots de uppenbara och väl dokumenterade farorna med cigarettrökning fortsätter miljontals fortfarande att göra det. Även om sluta röka är ingen bit tårta, försöker vissa människor inte ens på allvar. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Sluta röka ett steg i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand Smoke

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är inblandade i processen.

Som ett extra incitament att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Det finns inget behov av att du är en av dessa statistiker.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Om du prioriterar detta och införliva föregående råd i din plan, kan du sluta tidigare än du trodde var möjligt.