Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Om du vill sluta röka, är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Läs igenom de olika tipsen i den här artikeln och avgöra vilka som kan gälla för din unika kamp med denna vanliga vana.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. När du tänker på din lista kan det göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Kallt Turkiet

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik . Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande, och det kommer att göra det lättare att sluta röka.

Om du vill ge in efter ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Om du är redo att sluta röka, prova hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kan få på egen hand.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

10 minuter

Tips! Försök inte göra det själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, låta dem veta att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Försök inte göra det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Förhoppningsvis har du hittat en viss insikt från att läsa den här artikeln om vad du behöver sluta röka en gång för alla. Tänk på att trots att det är svårt att sluta röka är det en av de bästa sakerna du någonsin kommer att göra för din hälsa, ett längre liv och att stanna runt för de nära och kära i ditt liv som behöver och vill ha dig runt.

Tips! En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet avstå cigaretter.Source link