Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


De som älskar dig vill helst att du ska sluta. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Även din försäkringsleverantör är villig att ge dig rabatter om du slutar. Så, varför har du inte gjort det än? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Sluta röka ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom i dag blir det mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Försök inte gå kallt kalkon.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du får där. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Nu är det dags att sluta röka. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Detta hindrar dig också från att skada andra med begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Sluta röka

Börja träna så snart du slutar röka. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Ökad övning kommer också att se till att du inte får någon vikt efter att du slutat. Även om du fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Tänk inte på sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. Detta hjälper dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål. Kom ihåg hur mycket värdefull det kommer att vara i ditt liv, och hur de förespråkarna överstiger vägarna. Detta kommer att hålla din motivation upp samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Bli av med tändare och askkoppar. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Detta kommer att förhindra att dina begär efter cigaretter som kan komma från lukten av dessa föremål.

Tänk på att gå till rådgivning för att sluta röka. Ibland kan en individ röka av känslomässiga skäl. Om det åtgärdas kan rökbehovet gå bort. Om det här låter som något du vill försöka kan du prata med din allmänläkare som kan rikta dig till rätt person.

Tips! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och bättre din hälsa. Att bara flytta kommer att hjälpa dig att besegra din stress.

Skapa en mantra som består av dina stora motiv att sluta röka. När du känner för att ge upp, ange dina skäl högt, om och om igen, för att hjälpa craving-passet. Detta kommer att ge dig fokus mentalt och fysiskt på dina mål, så att du inte ger in.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!Source link