Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Vill du sluta röka, men vet inte hur? I den här artikeln kan tipsen och informationen hjälpa dig med att ta de första stegen för att vara fri från din rökning vana.

Att utveckla en ärlig lista över rökare och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta rökning. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du känner att du absolut måste röka, försök fördröjningsmetoden först. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Tips! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och vänner. Att informera de älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan ofta vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Det är inte rekommenderat att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Avsluta så många gånger du behöver. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Sluta röka

Tips! Om du vill undvika starka begär och känslor av återkallelse, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Men hitta uppmuntran i det faktum att många har lyckats göra denna väldigt viktiga förändring. Allt som krävs är tålamod, tid och framför allt viljestyrka. Kunskap är makt när du slutar. lära så mycket du kan och införliva det i din plan att sluta röka. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.Source link