Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


De flesta vet varför rökning är dålig för dig, men sluta är fortfarande väldigt svårt. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Sluta röka så fort du kan. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom tillbakadragande och sluta röka permanent.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person gör saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en process.

Många rapporter tar upp vikt under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Nikotinbytesprodukt

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Byte av cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Att sluta röka kan vara mycket svårt för många människor, men att veta några effektiva tekniker kan göra uppgiften enklare. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link