Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de borde sluta. Har du någonsin hört talas om en annan rökare som märker hur hälsosamt de känner när de röker cigaretter? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, ex-rökare gör. Följande artikel hjälper dig med några av sina beprövade tips.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får få en cigarett. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser. Om även efter förseningen har du fortfarande en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Kallkalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Se till att du får gott om vila om du arbetar för att sluta röka. För många rökare, uppehåller sig sent om natten, ökat cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan Kontrollera dessa begär.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte på framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om så inte är fallet, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Tala med din läkare om du slutar. Din läkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du till en supportgrupp eller har kunskap om specialister i ditt område.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, ge det en komplett skrubba när du slutar. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Få en annan distraktion då.

Sätt in listan där det ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstiden.

Secondhand Smoke

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Detta kommer att vara förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

TIPS! Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Även de människor som är mycket organiserade misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa Minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Enligt U.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att hjälpa dig med dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Skapa en verbal lista över orsakerna du måste sluta. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Detta kan hjälpa dig att fokusera bort från nikotinavtagningssymtom och på andra kritiska saker i din motivation för att sluta när cravings är starka.

Att bli av med något som kan påminna dig om att röka är bra för alla som försöker sparka vanan. Så bli av med eventuella tändare eller askkoppar från ditt hem. Sätt dina kläder i tvättmaskinen och rengör ditt hus noggrant för att bli av med lukten. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggers dessa saker skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

TIPS! Istället för att röka en cigarett, få lite motion. Utöva frisläppande endorfiner, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär.