Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Avsluta kommer genom beslutsamhet och en positiv attityd, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Support Group

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som följer med att sluta. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Medan många människor har en önskan om att sluta röka, kan många av dem inte lyckas med det. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link