Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Rökning har många negativa effekter på ditt liv. Det påverkar ditt utseende, eftersom nikotin kan fläcka dina tänder och dina kläder kan lukta som rök. Rökning är mest skadlig för din hälsa. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta. Om du inte vet hur du kan sluta läser du denna artikel för att få tips om hur du gör det enklare.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Få en annan distraktion då.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Försök inte själv det här. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Stoppar röker

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Efter att ha läst den här artikeln, hoppas du förhoppningsvis starkare, mer självsäker och mer kunna sluta. Börja använda dessa tips direkt.Source link