Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Rökning kan få stor inverkan på livskvaliteten. Det förändrar hur du ser ut, eftersom dina tänder blir gula med nikotin. Det påverkar också hur du luktar. Viktigast, det kan påverka din hälsa väldigt. Lyckligtvis kan du undvika dessa illamående effekter av rökning, helt enkelt genom att sluta. För att komma igång på vägen för att vara rökfri läs vidare.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Sluta röka

Försök att inte röka så mycket. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i ett trance- och byggnadsdeklaration i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att röka.

Att sluta är en lång process, men du kommer att belönas för dina ansträngningar i många aspekter av ditt liv. Många, många har framgångsrikt slog denna vana; du kan också. Börja använda en av de tips du läste just idag.