Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Även de mest bestämda personerna finner det skrämmande att sluta röka. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för alltid, fortsätt med några bra tips som hjälper dig i detta försök.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Det är uppenbart att sluta röka behöver inte vara omöjligt eller skrämmande. Genom att använda råd från denna artikel och hålla fokus, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kan bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link