Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Inte bara känner du dig ofullständig utan din rökning, du är ofta tvungen att avbryta dina dagliga aktiviteter för att gå ut och njuta av dina begär för en cigarett. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. Denna artikel har många tekniker som hjälper dig att sluta.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på gång varannan dag. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Oavsett din specifika strategi kan det hända att du har en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för att röka en cigarett.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. Rådgivningen i denna artikel bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Använd några av de tips du läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.Source link