Bli en tidigare rökare med dessa tips för att sluta


Det är nödvändigt att ha korrekt motivation för att lyckas sluta röka. Tänk på fördelarna med att sluta. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när saker börjar bli svåra. De många anledningarna att sluta kan vara din och din familjs hälsa, kostnaden för rökning och risken för allvarlig sjukdom. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en stor process att sluta röka. Tänk inte för långt framåt i tiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Överväg nikotinersättningsterapi. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så mycket sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, för att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravings sparkar in, eller trycket lägger till. Adoptera friskare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning.