Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Du kommer mycket att dra nytta av att sluta röka. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Håll dessa tips i åtanke och använd dem när det behövs för att ge dig den extra hjälp du behöver för att bli en stolt icke-rökare.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du är tillåtas att hänge sig. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i ditt arbete för att sluta röka, överväga att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lust som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag för dag . Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväma med det dagliga engagemanget för att röka först.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytande produkterna som tandkött eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Sluta röka

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Det finns många skäl att sluta röka – vad är ditt?

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en process.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att du slutar att det blir permanent.

Du vet mycket av fördelarna med att sluta röka. Om det inte räcker kan dessa tips hjälpa dig att vara motiverad. Använd dem när du tror att dina motivationsnivåer behöver öka eller när ett begär uppstår. Innan länge leder du ett gott och hälsosamt rökfritt liv.Source link