Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Tänk inte ens på framtiden. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i ett trance- och byggnadsdeklaration i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att röka.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Sluta röka

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Nikotin-ersättningsterapi

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan ibland verka överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Tips! Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Välj menthol eller ett varumärke du finner obehagligt.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Sluta röka

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Att sluta röka är så svårt, delvis beroende på nikotins beroendeframkallande egenskaper. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link