Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Varje rökare är medveten om att de ska sluta. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Följande råd hjälper dig ut.

När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Du kanske vill prova nikotiners ersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Belöna dig själv

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i ett tag tills rökning inte längre är i ditt sinne.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar de sätter på deras hälsa. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.Source link