Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Använd dessa tips för att underlätta ditt slut.

Ta varje dag en åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Om du får minst åtta timmars sömn varje kväll, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Ersättningsbehandling

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tips! Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör gardiner och gardiner genom tvätten. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Tips! Se till att du tar processen en dag då. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan men misslyckas utan rätt verktyg. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Implementera tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.



Source link