Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice smoothie.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en försening innan du får lov att hänge. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsförfarandet, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Sammanfattningsvis finns det ingen anledning att vara rädd för förslaget att ousting tobak från ditt liv. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. När du tänker på den här uppgiften ser du hur lätt det kan vara.Source link