Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Din familj har bett att du försöker sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Så, varför har du inte gjort det än? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Det kan få cigaretter att verka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna som du går igenom.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka . Att sluta kan vara en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de här nya vanorna blir en del av din livsstil.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter i stället för godis. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta kan vara en lång process.

Du måste alltid leta efter sätt att ha hög motivation. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. Därför är det viktigt att du utvecklar en strategi för vad man ska göra när stress uppstår. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. När du slutat röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om den höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer den att hjälpa dig att klara av att dra tillbaka cigaretten.

Du kan göra dina ansträngningar för att sluta röka lite lättare genom att bli av med saker som påminner dig om att röka. Bli av med tändare, askkoppar och matcher. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. När du inte längre kan lukta rök eller se rökutrustning i ditt hem, kommer ditt hem inte att påminna dig om cigaretter och sluta utlösa dina nikotin- och tobaksbehov.

Du har nu informationen om att sluta röka för gott. Att stoppa din cigarettvanor låter dig bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.Source link