Börja din resa för att vara rökfri med dessa bra idéer


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Behovet av att röka får rökare att gå i stora längder för att kunna röka, inklusive att avbryta en familjen middag, bara för att röka. För att bryta denna fula vana, fortsätt läsa! Det finns en mängd tips och tekniker i den här artikeln som hjälper dig i din kamp för att sluta röka.

Sluta röka

Sluta röka så fort du kan. Försök inte gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Bekämpa nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande, och det kommer att göra det lättare att sluta röka.

Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, åtminstone försöka och stanna för tid innan du tänder upp. Vad du än kan göra för att fördröja rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet på något annat kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

10 minuter

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Du bör informera dem om att det är troligt att du kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.

Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta kan vara en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Replacement Therapy

Överväg nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Införlivande av nikotingummin och fläckar i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Du vill inte vara en annan statistik.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. Rådgivning i ovanstående artikel bör ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.Source link