Borta rökerna för alltid med dessa bra tips


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Vidare finns det ingen enda strategi som garanteras att fungera för alla. Mest troligt att du slutfört framgångsrikt måste du experimentera med ett antal strategier och hitta de som fungerar bäst för dig. Läs vidare för några bra tips och råd som kan hjälpa dig att hitta ett smärtfritt sätt att sparka vanan.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Gör en lista för dig själv.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk på hur ditt andetag ska luktas bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. På det här sättet kan det vara svårt först. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Det är ett faktum att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot som fungerar för alla typer av rökare. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.Source link