Borta rökerna för alltid med dessa bra tips


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför rökning du fortfarande? Tid att sluta och använd dessa tips för att sluta vana utan en annan tanke.

Support Group

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Du kan inte oroa sig för framtiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Ta saker dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Förhoppningsvis är du nu väl beväpnad med allvarliga råd som hjälper dig att sluta röka permanent. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Tacka din familj genom att använda de pengar du sparar för att göra något speciellt för dem. De stödde dig genom dina försök, så de förtjänar det!Source link