Borta rökerna för alltid med dessa bra tips


Med all stress och tryck som är relaterade till dagens livsstil kan det vara extremt svårt att sluta röka. Tipsen i den här artikeln kan hjälpa dig att befria dig från missbruk och sluta röka för gott.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

10 minuter

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Älskade Ones

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

TIPS! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha mycket mer förtroende för din förmåga att permanent sluta röka. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.