Bra råd för alla som vill sluta röka


Att behöva tillgodose ditt behov av att röka kan ibland vara besvärligt. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du kan vara otrevlig oacceptabel om du inte kan röka. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Följande artikel innehåller flera tips som hjälper dig att använda när du försöker sparka vanan.

Dessa människor kan hjälpa dig genom de svåraste tiderna med vägledning och ge dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på internet, eller kyrkor lokalt.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål när du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Övning är en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till att du vill sluta.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

De första dagarna av något sluta-rökning försök kommer säkert att vara det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. När 48 timmar har gått kommer dina känslor av begär att bero på psykiska orsaker. Medan det fortfarande är svårt, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din önskan om att en cigarett växer, ta upp telefonen. Inte bara kommer detta att distrahera dig, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att recommit att sluta.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ibland känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem, vill du inte röka så mycket.

Många som slutar röka, bär hårt godis eller tandkött med dem av den anledningen. Andra tycker att elektroniska cigaretter är ganska användbara.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en diet när du är i mitten av att sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Spendera tid på att meditera om de viktigaste anledningarna till att du slutar röka. Skriv ner och håll papperet med dig i fickan. När du känner behovet av en cigarett, läs artiklarna på listan för att hjälpa till att bekämpa frestelsen.

Många människor som är kreativa typer har upptäckt att ha en detaljerad dagbok kan hjälpa till i slaget om att sluta röka. Människor röker ofta för att lugna sig och slappna av eller klara av stress. Att skriva regelbundet i en tidskrift ger dig ett hälsosammare sätt att arbeta ut depression och bekämpar negativa känslomässiga symptom som är förknippade med uttag på en mycket hälsosamare sätt. Det bästa är att det är gratis.

När du verkligen vill ha en rök, försök att äta en sugerör. Lollipopstickan tar upp din cigarettflickande hand. Godisdelen kommer att hålla munnen upptagen.

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Du behöver veta vad som gör att du vill röka för att eliminera rökning. Dessa triggare inkluderar till exempel stress, stress eller det kan till och med orsakas av andra människor. Undvik dessa triggers så mycket du kan. Om du inte kan undvika vissa utlösare bör du ha en plan för att hjälpa dig att hantera dem på ett hälsosamt sätt.

När du slutar röka, måste du försöka bara besöka rökfria anläggningar. Om du dricker kaffe, istället för att sitta ute, där du kan röka. Om du inte kan röka kan det hjälpa dig att avvärja begär.

Att hålla en tandpetare och regelbundet placera den i munnen är en hjälp. Gum och hårda godis är också användbara. Utan att byta ut cigaretter med mat, för att du kan hamna i vikt som du inte vill vinna.

TIPS! När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Försök att träna djupa andningsövningar för att hjälpa dig att hantera begär. Andas in genom dina näspassager medan du räknar till tio. Håll andan in och andas sedan medan du räknar till tio. Denna övning minskar effektivt begärsrelaterad stress från begär och hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet på något annat.

Förstå att det finns vissa risker med att använda skopolamin och atropin för att hjälpa dig att sluta röka. De kommer att stoppa abstinenssymptom från att bli överväldigande, men de kan också ha skadliga effekter på ditt centrala nervsystem. Några biverkningar som du kan få är yrsel, synfel, förstoppning och svårighet att urinera. Du bör inte ersätta en missbruk med några andra allvarliga heathproblem.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. Dessa tips bör ge dig nudge att sluta röka för gott. Använd rådet i den här artikeln och bli av med rökningens vana.

TIPS! När du slutar röka behöver du en hälsosam sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link