Bra råd för alla som vill sluta röka


Rökning kan negativt påverka kvaliteten på ditt liv. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter relaterade till rökning genom att sluta.

Människor med erfarenhet av att sluta, stödja, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna som gör det viktigt för dig att sluta.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Om du har rökt inuti ditt hus, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller att du donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, men det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, hämta telefonen. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det finns ofta känslomässiga skäl som är relaterade till din rökning. Om du löser dina problem kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste anledningar till varför du måste sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta kan bidra till att skapa positiva budskap i din motivation för att sluta när begär är starka.

När du upptäcker att du kämpar för att hitta en bra anledning att fortsätta med att sluta, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Sluta röka

Tips! Sluta röka om du verkligen vill sluta. Det mest effektiva sättet att sluta slutar bara.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Tänk på vad du måste möta när du slutar röka. Många människor som slutade röka, slutar röka igen efter några månader. Det kan vara extremt frestande att få en snabb cigarett när du är trött eller trött. Se till att du förstår de olika saker som utlöser din önskan att röka.

Att sluta är en lång process, men du kommer att belönas för dina ansträngningar i många aspekter av ditt liv. Råd i den här artikeln ska göra dig bättre om dina chanser att sluta för gott. Välj dina favoritbitar och gör en avslutningsplan idag!

TIPS! Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Behandla dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link