Bra råd för alla som vill sluta röka


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Secondhand Smoke

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Du kommer att bli mycket mer optimistisk tack vare det faktum att du inte behöver röka hela tiden och du kan börja leva en hälsosam livsstil. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link