Bra råd för alla som vill sluta röka


Många bra saker kommer från det ögonblick du slutar röka. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

TIPS! Sluta röka dagligen. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din gärning.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.Source link