Bra råd för någon som vill sluta röka


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Det kraftfulla rådet i artikeln nedan kan vara början på ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Sluta röka

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du måste sluta röka.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser som du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Hitta den metod att sluta som kommer att vara lättast för dig. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du besluta att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du delar denna information med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicinering för att sluta röka.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Minska antalet cigaretter som du röker. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Tips! Sluta röka dagligen. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av livet.

Att göra ett åtagande att sluta röka kan vara utmanande. Var säker, detta är inte ett omöjligt mål. Du måste ringa på din viljestyrka, vara tålamod och ge det tid. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Genom att använda tipsen i den artikel du läste bara, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.Source link