Bra råd för någon som vill sluta röka


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Det skulle vara klokt att göra din forskning för att söka efter den bästa metoden för dig. Följande tips kan hjälpa dig att sluta överraskande enkelt.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Sluta röka

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte falta om du har ett återfall i dom. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Till sist kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Det är ett faktum att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot som fungerar för alla typer av rökare. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova några och upptäck vad som fungerar bäst för dig.Source link