Bra råd för någon som vill sluta röka


Behovet av en cigarett kan verkligen vara obekvämt ibland. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Denna artikel har massor av tips som hjälper dig att sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Även om du i slutändan röker, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av De positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du inte tränar, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigarett för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du har mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för sluta röka som du inte hade.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Ett bra stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det här hjälper dig att öka dina slutgiltiga rökningsmål avsevärt.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta är det första steget att sluta.

TIPS! Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan.

Det viktigaste du bör göra när du kan sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att sluta helt är det bästa sättet att verkligen sluta. Sluta bara röka och börja inte igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

De första 7 dagarna av att sluta är det värsta skedet. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på . Efter detta skede kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt. Medan de fortfarande är mycket riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom sig själv.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket ger en större motivation att sluta.

Sluta röka så snart som möjligt. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Tips! Ät hälsosam mat som frukt och grönsaker för att hjälpa dig sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att sluta av några skäl.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan triumfera i din nästa gång på grund av det du lärde dig den här gången.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Prova lite av vad du läser om och ta av dig själv från att röka.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring någon som redan har slutat för att uppmuntra stödord. Det här kan vara en familjemedlem eller nära vän, men du behöver verkligen prata med dem om dina frestelser. Ditt samtal kommer att distrahera dig från ditt begär, och du kommer att vara säker på att det alltid finns någon som stöder dig genom det här.

Blåa widgets kan ibland vara förvirrande, men du lär dig mer om dem. Du borde studera den här artikeln ytterligare för en bättre förståelse. När du förstår fortsätter du att lära dig genom att skura på Internet för mer information.Source link